Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έφυγε “όπως του άρμοζε” ο… Ιταλός βασιλιάς του σεξ (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Έφυγε “όπως του άρμοζε” ο… Ιταλός βασιλιάς του σεξ (pics)

Ο Μαουρίτσιο Ζανφάντι, φαντάζεται κανείς πως «έφυγε» όπως θα ήθελε – πάνω στη σεξουαλική πράξη. Δυστυχώς όμως, ήταν ακόμη νέος. Το πιο διάσημο «καμάκι» της Ιταλίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ενώ έκανε σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια. Ο Ζανφάντι είχε το παρατσούκλι «ο Ρωμαίος του Ρίμινι» και υποστήριζε ότι είχε […]

Ο Μαουρίτσιο Ζανφάντι, φαντάζεται κανείς πως «έφυγε» όπως θα ήθελε – πάνω στη σεξουαλική πράξη. Δυστυχώς όμως, ήταν ακόμη νέος.

Το πιο διάσημο «καμάκι» της Ιταλίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ενώ έκανε σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια.

Ο Ζανφάντι είχε το παρατσούκλι «ο Ρωμαίος του Ρίμινι» και υποστήριζε ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 6.000 γυναίκες.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ζανφάντι υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ έκανε σεξ με μια τουρίστρια από χώρα της ανατολικής Ευρώπης στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης.

Η έντρομη γυναίκα από την ανατολική Ευρώπη κάλεσε το ασθενοφόρο, αλλά ο playboy είχε ήδη καταλήξει. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, «έφυγε» από τη ζωή με τρόπο που του άρμοζε.

Ξεκινώντας από τα 17 του χρόνια ως πορτιέρης σε κλαμπ της παραλιακής πόλης Ρίμινι με το όνομα Blow Up, δουλειά του ήταν να πιάνει κουβέντα σε κοπέλες και να τις φέρνει μέσα στο κλαμπ.

Ο ίδιος βέβαια δεν περιοριζόταν στα καθήκοντα της δουλειάς του με τις γυναίκες που γνώριζε. Ο χαρακτηρισμένος ως «ο πιο επιτυχημένος εραστής της Ιταλίας» ισχυριζόταν ότι στα νιάτα του θεωρούσε επιτυχία να κοιμηθεί με 200 γυναίκες σε ένα καλοκαίρι.

Τα κατορθώματά τον είχαν κάνει διάσημο στη Σκανδιναβία, όπου ο «Ρωμαίος του Ρίμινι» ζούσε και εργαζόταν τον χειμώνα. Μάλιστα, σε μία σουηδική πόλη είχαν φτιάξει κέρινο άγαλμα προς τιμήν του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις