Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Φρένο” στην παραγωγή παράνομου εμφιαλωτηρίου με “μπόμπες”
ΕΛΛΑΔΑ

“Φρένο” στην παραγωγή παράνομου εμφιαλωτηρίου με “μπόμπες”

Του Πέτρου Καρσιώτη Έκλεισαν τις… στρόφιγγες σε ένα ακόμη παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών, που λειτουργούσε κρυφά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν ως υπεύθυνα τα δύο αδέρφια Για τα ποτά «μπόμπες» συνελήφθησαν δύο αδέλφια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ ειδικό κλιμάκιο υπαλλήλων της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε δείγματα των ποτών […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεισαν τις… στρόφιγγες σε ένα ακόμη παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών, που λειτουργούσε κρυφά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν ως υπεύθυνα τα δύο αδέρφια

Για τα ποτά «μπόμπες» συνελήφθησαν δύο αδέλφια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ ειδικό κλιμάκιο υπαλλήλων της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε δείγματα των ποτών για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Χιλιάδες φιάλες γεμάτες και κενές

Κατασχέθηκαν 1.100 φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών, περισσότερες από 2.000 κενές φιάλες, 590 λίτρα αλκοολούχο υγρό και 50 λίτρα οινόπνευμα.

Χρωστικές ουσίες, σύριγγες, οροί, χωνιά και αλκοολόμετρο

Επίσης κατασχέθηκαν σύνεργα και υλικά εμφιαλωτηρίου όπως αλκοολόμετρο, χρωστικές ουσίες, σύριγγες, οροί, χωνιά, καπάκια φιαλών, δοχεία με νερό και άλλα συναφή αντικείμενα.

Κατηγορίες για νοθεία τροφίμων

Σε βάρος των δύο αδελφών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της νοθείας τροφίμων, πλαστογραφίας και παράβασης του τελωνειακού κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η αποκάλυψη του παράνομου εργαστηρίου έγινε μετά από πληροφορίες των ανδρών της συνοριοφυλακής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις