Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελεύθερος και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του Ζακ
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον θάνατο του Ζακ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος  που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο  έξω από το χρυσοχοείο στην Ομόνοια, όπως και ο συγκατηγορούμενος του κοσμηματοπώλης. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. Ο 55χρονος επιχειρηματίας που δεν εμφανίστηκε αυτόβουλα στις […]

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος  που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο  έξω από το χρυσοχοείο στην Ομόνοια, όπως και ο συγκατηγορούμενος του κοσμηματοπώλης.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας που δεν εμφανίστηκε αυτόβουλα στις Αρχές, αλλά συνελήφθη, αφού αναγνωρίστηκε από το οπτικό υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις, απολογούμενος, φέρεται ότι εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του 33χρονου, υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε για να μην επιτεθεί το ίδιο το θύμα σε αυτούς, καθώς κρατούσε μαχαίρι.

«Μόλις τον αφόπλισα απομακρύνθηκα» φέρεται να είπε, ενώ απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι του 33χρονου στον φόβο, λόγω της απειλής του μαχαιριού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις