Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Μπέκαμ – Το τραγικό κόλπο για να αποφύγει το πρόστιμο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Μπέκαμ – Το τραγικό κόλπο για να αποφύγει το πρόστιμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι ένας απλός κοινός θνητός όπως όλοι οι υπόλοιποι που πληρώνουν τις παραβάσεις τους και με το παραπάνω. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής, κατάφερε να αποφύγει να πληρώσει πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα. Ο 43χρονος σταρ πιάστηκε τον Ιανουάριο να οδηγεί την πανάκριβη Μπέντλεϊ του με 95 χιλιόμετρα την ώρα σε δρόμο που […]

28.09.2018 | 17:49

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι ένας απλός κοινός θνητός όπως όλοι οι υπόλοιποι που πληρώνουν τις παραβάσεις τους και με το παραπάνω.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής, κατάφερε να αποφύγει να πληρώσει πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα.

Ο 43χρονος σταρ πιάστηκε τον Ιανουάριο να οδηγεί την πανάκριβη Μπέντλεϊ του με 95 χιλιόμετρα την ώρα σε δρόμο που το όριο είναι 64. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε αυτήν την πράξη του, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να δείξει σύνεση.

Αντίθετα, προσέλαβε τον διάσημο δικηγόρο Νικ Φρίμαν για να βρει έναν τρόπο να τον ξελασπώσει. Ο δικηγόρος, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Κύριος Υπεκφυγή», ανακάλυψε ότι οι αστυνομικές αρχές είχαν αργήσει να παραδώσουν μία μέρα τα απαραίτητα νομικά χαρτιά της κλήσης στον Μπέκαμ.

Χάρη σε αυτήν την λεπτομέρεια, ο δικηγόρος του Άγγλου άσου μπόρεσε να αιτηθεί την ακύρωση του προστίμου στο δικαστήριο. Την Πέμπτη, παρόλο που και ο δικαστής αναγνώρισε ότι ο Μπέκαμ υπερέβη το όριο ταχύτητας, ο Βρετανός γόης αθωώθηκε εξαιτίας του λάθους των αρχών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που δεν παρευρέθηκε στη δίκη αλλά ταξίδεψε την ίδια μέρα για το Παρίσι, δήλωσε «ανακουφισμένος και ευχαριστημένος με την νομική ομάδα» του.

Σάλος, ωστόσο, προκλήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία με την αθώωσή του, καθώς θεωρήθηκε ότι ο σταρ αποποιήθηκε την ευθύνη του. Ένας υπεύθυνος ασφάλειας δρόμου δήλωσε: «Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν για κάποιον λόγο. Ελπίζουμε ο Ντέιβιντ να μάθει από αυτήν την εμπειρία και να καταλάβει ότι οι πράξεις του θα μπορούσαν να είχαν θέσει τη δική του και άλλες ζωές».

Έξαλλοι είναι και οι χρήστες του Twitter που ο πάμπλουτος Μπέκαμ δεν μπήκε στον κόπο να πληρώσει ένα μηδαμινό γι’ αυτόν πρόστιμο.

Οι Βρετανοί θεωρούν ότι ο «Μπεκς» έδειξε ασέβεια και χρησιμοποίησε τη φήμη και τα χρήματά του για να υπερβεί τον νόμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γλιτώνει από πρόστιμο, πάλι χάρη στις υπηρεσίες του Νικ Φρίμαν. Το 1999, ο δικηγόρος των σταρ είχε πετύχει την αθώωση του Μπέκαμ για υπερβολική ταχύτητα, ισχυριζόμενος ότι παπαράτσι κυνηγούσαν τον ποδοσφαιριστή.

Exit mobile version