Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεβέντης: Αν σας πει ένας ότι ψήφισε λόγω Φωκά την Ένωση Κεντρώων διαλύω το κόμμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Αν σας πει ένας ότι ψήφισε λόγω Φωκά την Ένωση Κεντρώων διαλύω το κόμμα

Για αχαριστία και ατιμία εκ μέρους του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν βρεθεί κάποιος στη Θεσσαλονίκη να πει ότι έφερε μια ψήφο ο Φωκάς, διαλύω το κόμμα. «Περπατήστε σε όλη τη Θεσσαλονίκη και αν σας πει ένας ότι ψήφισε […]

Για αχαριστία και ατιμία εκ μέρους του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν βρεθεί κάποιος στη Θεσσαλονίκη να πει ότι έφερε μια ψήφο ο Φωκάς, διαλύω το κόμμα.

«Περπατήστε σε όλη τη Θεσσαλονίκη και αν σας πει ένας ότι ψήφισε λόγω Φωκά την Ένωση Κεντρώων διαλύω το κόμμα. Αν ένας στη Θεσσαλονίκη πει ότι έφερε μία ψήφο ο Φωκάς. Δεν είναι μόνο αχαριστία, είναι ατιμία μεγάλη».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας για την αποχώρηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά.

Αναφερόμενος στην επιστολή παραίτησης του κ. Φωκά δήλωσε, «δεν ξέρω αν έχει τη μόρφωση να γράψει μία τέτοια επιστολή και τι ξέρει τι σημαίνει στρατηγική κατεύθυνση. Αν τον ρωτήσετε μακάρι να ξέρει. Είναι σαφές πως ακόμα και την επιστολή του την συνέταξαν άλλοι. Θα βρεθούν ποιοι. Θα το δείξει η ιστορία. Θα δούμε σε πιο κόμμα θα πάει. Τώρα είναι η ψηφοφορία για τη Μακεδονία θα δούμε τι θα ψηφίσουν όλοι αυτοί. Τι στάση θα τηρήσουν και από κει θα φανεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις