Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Όλοι οι ιδιοκτήτες στις πυρόπληκτες περιοχές απαλλάσσονται τελικά από τον ΕΝΦΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όλοι οι ιδιοκτήτες στις πυρόπληκτες περιοχές απαλλάσσονται τελικά από τον ΕΝΦΙΑ

Η κυβέρνηση αναθεωρεί και τελικά απαλλάσσει από τον ΕΝΦΙΑ όλους ανεξαιρέτως τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις πυρόπληκτες περιοχές. Αρχικά η απόφαση απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ αφορούσε μόνον τους πυροπαθείς ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι είχαν χάσει συγγενικά τους πρόσωπα στις φονικές φωτιές του περασμένου καλοκαιριού. Πλέον με την τροπολογία που κατέθεσε την Πέμπτη (27.09.2018) η κυβέρνηση απαλλάσσονται […]

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροπληκτεσ περιοχεσ

Η κυβέρνηση αναθεωρεί και τελικά απαλλάσσει από τον ΕΝΦΙΑ όλους ανεξαιρέτως τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις πυρόπληκτες περιοχές.

Αρχικά η απόφαση απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ αφορούσε μόνον τους πυροπαθείς ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι είχαν χάσει συγγενικά τους πρόσωπα στις φονικές φωτιές του περασμένου καλοκαιριού.

Πλέον με την τροπολογία που κατέθεσε την Πέμπτη (27.09.2018) η κυβέρνηση απαλλάσσονται όλοι οι κάτοχοι ακίνητης περιουσίας στις πυρόπληκτες περιοχές.

Την τροπολογία που κατατέθηκε σε σχέδιο νόμου με τίτλο Θέματα υδατοδρομίων, αστικών οδικών μεταφορών και λοιπές διατάξεις, υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις