Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κύπελλο Ελλάδος: Με «ψηλά» το κεφάλι ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Με «ψηλά» το κεφάλι ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με 1-1 έφυγε ο Άρης από την Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μπορεί το ματς να μην είχε τεράστια βαθμολογική σημασία μιας και είναι η 1η αγωνιστική στον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά είναι ντέρμπι στην πόλη μετά από αρκετά χρόνια. Στο 25′ ο Πέλκας με πέναλτι άνοιξε το σκορ, αλλά ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των […]

Με 1-1 έφυγε ο Άρης από την Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί το ματς να μην είχε τεράστια βαθμολογική σημασία μιας και είναι η 1η αγωνιστική στον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά είναι ντέρμπι στην πόλη μετά από αρκετά χρόνια. Στο 25′ ο Πέλκας με πέναλτι άνοιξε το σκορ, αλλά ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου ο Γκαρσία για το τελικό 1-1.

Στο 59′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κίτσιου για τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, το 201ο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης δεν είχε νικητή. Η πρώτη μονομαχία τους, μετά από τεσσεράμισι χρόνια, έληξε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο του βαθμό στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Άρη να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ραντεβού για τις δύο ομάδες στην έδρα του Άρη την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Ρέι, Τόσκα, Χατσερίδης (46′ Μάτος), Κρέσπο, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Πέλκας, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (46′ Μπίσεσβαρ), Καρέλης (77′ Πρίγιοβιτς).

Άρης: Κουέστα, Μενέντες (66′ Μπάσα), Μαβράι, Βέλεθ, Σόουζα, Κολάσο, Σιώπης, Ματίγια (82′ Ντιγκινί), Γκαρσία, Γιουνές (46′ Ναζλίδης), Γκάμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις