“Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

29 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τότε ήταν μόλις 11 ετών, επέλεξε να αναρτήσει λόγω της ημέρας μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε». Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στις 26η Σεπτεμβρίου 1989, την ημέρα που η Βουλή επρόκειτο […]

26.09.2018 | 14:01

29 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τότε ήταν μόλις 11 ετών, επέλεξε να αναρτήσει λόγω της ημέρας μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στις 26η Σεπτεμβρίου 1989, την ημέρα που η Βουλή επρόκειτο να αποφασίσει αν θα παρέπεμπε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, στο πλαίσιο της λεγόμενης “Κάθαρσης” ή “Βρώμικου 89” κατ’ άλλους. Στις 7:58 το πρωί, πυροβολήθηκε από μία ομάδα τριών ενόπλων στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι. Διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.

Exit mobile version