Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο… Μητσοτάκης πίσω (και) από το σχέδιο για διάλυση της Ένωσης Κεντρώων!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο… Μητσοτάκης πίσω (και) από το σχέδιο για διάλυση της Ένωσης Κεντρώων!

Υπό διάλυση βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων λόγω της ανεξαρτητοποίησης του Αριστείδη Φωκά και ο Βασίλης Λεβέντης κάνει λόγιο για «σχέδιο ανωμαλίας» που στόχο έχει την εξόντωση του κόμματος. «Είμαστε το μόνο κόμμα που παρουσιάζουμε στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή. Ακόμη και σε αυτές που μας δείχνουν κάτω από το 3%, με αναγωγή πάει στο 3,5%-4%, όμως […]

ΛΕΒΕΝΤΗΣ-1.jpg

Υπό διάλυση βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων λόγω της ανεξαρτητοποίησης του Αριστείδη Φωκά και ο Βασίλης Λεβέντης κάνει λόγιο για «σχέδιο ανωμαλίας» που στόχο έχει την εξόντωση του κόμματος.

«Είμαστε το μόνο κόμμα που παρουσιάζουμε στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή. Ακόμη και σε αυτές που μας δείχνουν κάτω από το 3%, με αναγωγή πάει στο 3,5%-4%, όμως πολλοί δεν παρουσιάζουν την αναγωγή γιατί θέλουν να μας ενταφιάσουν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε: Κατά διαστήματα , χωρίς κανέναν λόγο, άρχισαν να φεύγει ένας-ένας. Μιλούσαν για οργανωτικά ζητήματα κι άρχισαν να φεύγουν. Λέγανε ότι είναι ανεξάρτητοι και μετά από λίγο πήγαιναν σε άλλα κόμματα. Μία κυρία πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος κύριος στο ΚΙΝΑΛ και άλλος ένας κύριος στην Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι είναι κύμα αποστασιών».

«Είναι μικρές αποστασίες και η αποστασία όταν υποκινείται για οποιονδήποτε λόγο έχει τα κίνητρα της», συμπλήρωσε και στη συνέχεια αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας του με τους βουλευτές, υποστηρίζοντας «εγώ είμαι ο άνθρωπος που και στον δρόμο να δω κάποιον κάθομαι και του μιλάω, επομένως δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με τους βουλευτές».

Καταλήγοντας ο κ. Λεβέντης επισήμανε: «Το σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη. Εγώ θα κάνω το παν να κρατηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα αλλά εφόσον άλλες δυνάμεις που χρησιμοποιούν πολύ ισχυρότερα μέσα έχουν αποφασίσει να μας εξοντώσουν, αφήνω την Ένωση Κεντρώων στα χέρια του λαού και ιδιαίτερα στα χέρια του λαού της Θεσσαλονίκης που είναι πίσω από την νίκη της Ένωσης Κεντρώων, γιατί εκεί πήραμε 7,5%».

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ επανέλαβε τη θεωρία περί σχεδίου, ρίχνοντάς τα μάλιστα στον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις