Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθερος με όρους ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με όρους ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κοσμηματοπώλης είχε πάρει χθες […]

Σχετική εικόνα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο κοσμηματοπώλης είχε πάρει χθες προσθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και νωρίς σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιόν του και απολογούνταν επί ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και ότι η πρώτη κίνησή του ήταν να καλέσει την αστυνομία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις