Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Εγώ τον σκότωσα, μου πήραν το σπίτι” – Ομολόγησε ο δολοφόνος του Ν. Ψυχικού
ΕΛΛΑΔΑ

“Εγώ τον σκότωσα, μου πήραν το σπίτι” – Ομολόγησε ο δολοφόνος του Ν. Ψυχικού

Οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού, στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος αρχιτέκτονας – εργολάβος που προσήχθη στη ΓΑΔΑ ομολόγησε ότι σκότωσε με 22άρι περίστροφο τον φαρμακοποιό. Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο […]

ΝΕΟ-ΨΥΧΙΚΟ.jpg

Οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού, στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος αρχιτέκτονας – εργολάβος που προσήχθη στη ΓΑΔΑ ομολόγησε ότι σκότωσε με 22άρι περίστροφο τον φαρμακοποιό.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο της τάξεως των 300.000 ευρώ κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του.

Ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα στο Νέο Ψυχικό, στις 8 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Προφανώς ο δράστης γνώριζε πως εκείνη την ημέρα το υποψήφιο θύμα του θα έφευγε από το σπίτι ώστε να ταχυδρομήσει ένα δέμα στο γιο του στην Πάτρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Ο δράστης, φέρεται να περίμενε υπομονετικά το θύμα να κατέβει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο του για να καταφέρει να τον δολοφονήσει.

Το θύμα επειδή τον γνώριζε άνοιξε το παράθυρο να του μιλήσει και δέχτηκε την πρώτη σφαίρα. Στην συνέχεια ο 51χρονος άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με το περίστροφο του έδωσε την χαριστική βολή.

Ίσως αυτή η κίνηση του δράστη να έδωσε μακροπρόθεσμα ένα σημαντικό στοιχείο στα χέρια των ερευνητών του Τμήματος ανθρωποκτονιών και συγκεκριμένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Μάλιστα και επειδή δεν ήταν σεσημασμένος, χρειάστηκε ειδική ερευνητική μέθοδο προκειμένου να ταυτοποιηθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις