Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οργή Λεβέντη για Σαρίδη: “Βγήκε σε όλα τα κανάλια, περιμένω συγγνώμη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Λεβέντη για Σαρίδη: “Βγήκε σε όλα τα κανάλια, περιμένω συγγνώμη”

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων στην οποία θα αποφασιστεί εάν ο Γιάννης Σαρίδης θα παραμείνει βουλευτής του κόμματος ή θα ανεξαρτητοποιηθεί. Ο κ. Λεβέντης λίγο πριν μπει στην αίθουσα της συνεδρίασης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ανέφερε: «Περιμένω από τον κ. Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη. Ο Καβαδέλλας έκανε μια ανοησία. Ζήτησε […]

ΒΑΣΙΛΗΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ.jpg

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων στην οποία θα αποφασιστεί εάν ο Γιάννης Σαρίδης θα παραμείνει βουλευτής του κόμματος ή θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ. Λεβέντης λίγο πριν μπει στην αίθουσα της συνεδρίασης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ανέφερε: «Περιμένω από τον κ. Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη. Ο Καβαδέλλας έκανε μια ανοησία. Ζήτησε συγγνώμη και έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεσή μου. Ο Σαρίδης βγήκε σε όλα τα κανάλια».

Σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι αν ο κ. Σαρίδης δεν ζητήσει συγγνώμη είπε με νόημα «θα δούμε και μάλλον ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του»

Την ίδια ώρα από το στρατόπεδο του κ. Σαρίδη επιμένουν ότι ο βουλευτής δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη και πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από βουλευτής.

Η κόντρα των Καβαδέλα – Σαρίδη ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε δημόσια από την ηγεσία του κόμματος την καρατόμηση του κ. Καβαδέλα για το επεισόδιο που προκάλεσε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις