Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια στην Κύπρο – Συνελήφθη ο δράστης
ΚΟΣΜΟΣ

Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια στην Κύπρο – Συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν. Ta αγόρια βρέθηκαν καλά στην υγεία τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους.  Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να μπαίνουν στην πολυκατοικία. […]

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν. Ta αγόρια βρέθηκαν καλά στην υγεία τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους. 

Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να μπαίνουν στην πολυκατοικία. Η Αστυνομία έφθασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.

Ο δράστης είναι 35 ετών και Ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Η απαγωγή έγινε το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία.

Από την ομάδα των παιδιών προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα δύο μόνο και έκτοτε αγνοείτο η τύχη τους.

Τα δύο παιδιά που κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

Νωρίτερα και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι για τον εντοπισμό των παιδιών είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανησυχητικές πληροφορίες, πως ο απαγωγέας είχε προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά από το σχολείο.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο twitter ευχαριστεί τις αρχές για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δυο παιδιών.

Σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, εξετάζεται το ενδεχόμενο σκοπός της απαγωγής να είναι τα λύτρα. Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις