Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πώς εντόπισαν τον 35χρονο απαγωγέα των αγοριών – Υποψίες πως τα νάρκωσε (vids)
ΚΟΣΜΟΣ

Πώς εντόπισαν τον 35χρονο απαγωγέα των αγοριών – Υποψίες πως τα νάρκωσε (vids)

Οχτώ ώρες μετά την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, βρέθηκαν τα δύο αγόρια και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, Δράστης ένας 35χρονος, ενώ συνεργός του φέρεται να ήταν ο αδελφός του. Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι  Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την […]

Οχτώ ώρες μετά την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, βρέθηκαν τα δύο αγόρια και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους,

Δράστης ένας 35χρονος, ενώ συνεργός του φέρεται να ήταν ο αδελφός του.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι  Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία ενώ αυτή την ώρα οδηγείται για ανάκριση στις Αρχές.

Ο 35χρονος άλλαζε συνεχώς τις πινακίδες του αυτοκινήτου και στην πολυκατοικία που εντοπίστηκε (στον 1ο όροφο) μένει το ένα από τα πέντε παιδιά της παρέας, από την οποία απήχθησαν οι δύο 11χρονοι.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τον δράστη διότι είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις είναι ένας νεαρός άνδρας που πήρε τηλέφωνο τις αρχές και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη και των παιδιών.

Κίνητρο του απαγωγέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν τα λύτρα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουσε από την Αστυνομία, ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών.

«Μου κίνησε την περιέργεια όταν άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.

Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις