Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια υπόθεση θρίλερ: Ανήλικες κατήγγειλαν τον πατέρα τους για ασέλγεια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υπόθεση θρίλερ: Ανήλικες κατήγγειλαν τον πατέρα τους για ασέλγεια

Υπό κράτηση θα μείνει έως την Πέμπτη ο 37χρονος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης του για ασελγείς πράξεις εναντίον της. Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται […]

Υπό κράτηση θα μείνει έως την Πέμπτη ο 37χρονος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης του για ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο 37χρονος συνελήφθη την Κυριακή, έπειτα από καταγγελία που έκανε η 13χρονη κόρη του ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Η ίδια κατήγγειλε μάλιστα ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρυσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά κατά το παρελθόν.

Επιπλέον, οι ανήλικες αδελφές κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ’ επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα όρασης αρνείται όσα υποστήριξε η κόρη του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως η μικρή το έκανε επειδή την περιόρισε στις εξόδους της.

Η υπόθεση είναι περίεργη, καθώς από την εξέταση της 13χρονης στον ιατροδικαστή, τα ευρήματα πληροφορίες του protothema αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνουν εργαστηριακά την καταγγελλόμενη ασέλγεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνέβη.

Από την άλλη, η 15χρονη κόρη του 37χρονου στο παρελθόν, πηγές ανέφεραν ότι είχε καταγγείλει και εκείνη τον πατέρα της, όμως στη συνέχεια απέσυρε την καταγγελία λέγοντας πως ήταν ψεύτικη.

Οι δύο ανήλικες μένουν μόνες με τον πατέρα τους, ο οποίος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του και πήρε και την επιμέλεια ανατροφής των παιδιών του.

Ο 37χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη από τον Α’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις