Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κίνδυνος διάλυσης για την Ένωση Κεντρώων – Ο Σαρίδης δεν κάνει πίσω, απειλεί ο Φωκάς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος διάλυσης για την Ένωση Κεντρώων – Ο Σαρίδης δεν κάνει πίσω, απειλεί ο Φωκάς

Ανένδοτος ο Γιάννης Σαρίδης δεν ζητά συγγνώμη – “Ρωγμές” στην Ένωση Κεντρώων Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής έκανε σαφές πως δεν θα απολογηθεί για το πρόβλημα που του καταλογίζεται ότι δημιούργησε στους κόλπους του κόμματος με την παραίτησή του από την θέση του γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ εξαιτίας της […]

ΣΑΡΙΔΗΣ

Ανένδοτος ο Γιάννης Σαρίδης δεν ζητά συγγνώμη – “Ρωγμές” στην Ένωση Κεντρώων

Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής έκανε σαφές πως δεν θα απολογηθεί για το πρόβλημα που του καταλογίζεται ότι δημιούργησε στους κόλπους του κόμματος με την παραίτησή του από την θέση του γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του συναδέλφου του, Δημήτρη Καβαδέλλα.

Η στάση αυτή του Γιάννη Σαρίδη επιτείνει το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ενώ εκτιμάται ότι έρχεται πιο κοντά η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή.

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ είπε ότι «το θέμα της διαγραφής μου είναι θέμα που αφορά τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη» και ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται ο ίδιος να παραιτηθεί και να παραδώσει στο κόμμα την έδρα του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.

Ο πρόεδρος της ΕΚ, Βασίλης Λεβέντης, πάντως, φέρεται να έχει και νέο «πονοκέφαλο», καθώς και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εξέφρασε αγωνία για την πορεία του κόμματος εν όψει εκλογών.

Και δεύτερο χτύπημα

Ο βουλευτής του κόμματος, Αριστείδης Φωκάς, δήλωσε στο Βεργίνα TV πως προτίθεται αύριο να ανεξαρτητοποιηθεί.

Συγκεκριμένα είπε πως αύριο θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Ο κ. Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Αν και οι δύο βουλευτές ανεξαρτητοποιηθούν, τότε αυτό σημαίνει πως χάνεται η ιδιότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, αφού η Ένωση Κεντρώων θα μείνει με μόλις τέσσερις βουλευτές!

Μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση με την οποία το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

«Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής. Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις