Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια: Προθεσμία πήρε ο κοσμηματοπώλης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια: Προθεσμία πήρε ο κοσμηματοπώλης

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, πήρε ο κοσμηματοπώλης ο οποίος εμπλέκεται στην επίθεση κατά του Ζακ Κωστόπουλου. Σε βάρος του 73χρονου άνδρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που είναι κακουργηματικού βαθμού, και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έλαβε προθεσμία καθώς δεν ήταν […]

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ.jpg

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, πήρε ο κοσμηματοπώλης ο οποίος εμπλέκεται στην επίθεση κατά του Ζακ Κωστόπουλου.

Σε βάρος του 73χρονου άνδρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που είναι κακουργηματικού βαθμού, και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έλαβε προθεσμία καθώς δεν ήταν έτοιμος ο ανακριτής.

Την ίδια στιγμή, έξω από το κτίριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στα δικαστήρια αναμένεται και ο 55χρονος που ταυτοποιήθηκε μέσω του βίντεο να επιτίθεται στον 33χρονο Ζακ.

Ο 55χρονος, ιδιοκτήτης γειτονικού γραφείου ομολόγησε τελικά την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον νεαρό να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει.

Η κηδεία του 33χρονου θα γίνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι στην Ιτέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις