Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατσίκης: «Θα ρίξουμε την κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσίκης: «Θα ρίξουμε την κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού»

Σε συνέντευξή του ο κ. Κατσίκης τόνισε ότι πρόκειται για κομματική ειλημμένη απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για τις δηλώσεις Καμμένου, o κ. Κατσίκης είπε: «Προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή, γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να […]

Σε συνέντευξή του ο κ. Κατσίκης τόνισε ότι πρόκειται για κομματική ειλημμένη απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Για τις δηλώσεις Καμμένου, o κ. Κατσίκης είπε: «Προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή, γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε». Όσον αφορά δε στη συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζει: «Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα.

Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση. Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με την κατάθεση μομφής, πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, ότι είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία. Παράλληλα, επισημαίνει για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν χαμηλά ποσοστά στους ΑΝΕΛ: «Το οξύμωρο του δημοσκοπικού αποτελέσματος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τη διαφορά με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει μόνος του; Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει την εμπιστοσύνη του και να μετράει αρνητικά για τους ΑΝΕΛ; Μας πολεμούν, μας πολέμησαν και θα μας πολεμήσουν με τις δημοσκοπήσεις. Αυτά τα παιχνίδια κάνουν ζημιά, αλλά δεν μας πτοούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΑΡΙΔΗΣ.jpg

Απειλές καταγγέλλει πως δέχεται ο Γιάννης Σαρίδης 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις