Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξέχασε ότι είναι… φυγόποινη και πήγε επισκεπτήριο στις φυλακές!
ΕΛΛΑΔΑ

Ξέχασε ότι είναι… φυγόποινη και πήγε επισκεπτήριο στις φυλακές!

Πολύ… ξεχασιάρα αποδείχθηκε μια 39χρονη που αν και φυγόποινη, πήγε σε επισκεπτήριο στις φυλακές Δομοκού! Η τσιγγάνα που είχε στην «πλάτη» τρεις καταδίκες και της είχαν επιβληθεί βαριές ποινές είχε το θράσος να πάει στις φυλακές Δομοκού για να επισκεφθεί έναν κρατούμενο. Η γυναίκα κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς τη φυλακή, όταν την σταμάτησαν […]

Πολύ… ξεχασιάρα αποδείχθηκε μια 39χρονη που αν και φυγόποινη, πήγε σε επισκεπτήριο στις φυλακές Δομοκού!

Η τσιγγάνα που είχε στην «πλάτη» τρεις καταδίκες και της είχαν επιβληθεί βαριές ποινές είχε το θράσος να πάει στις φυλακές Δομοκού για να επισκεφθεί έναν κρατούμενο.

Η γυναίκα κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς τη φυλακή, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο στοιχείων οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Αμέσως αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών με ποινή κάθειρξης δέκα ετών, του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τους ίδιους λόγους με ποινή φυλάκισης τριών ετών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 39χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές, οι μεγαλύτερες από τις οποίες μάλιστα έχουν τελεσιδικήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις