Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στην κορυφή ο Ατρόμητος – Νίκησε τη Λάρισα στο Περιστέρι! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην κορυφή ο Ατρόμητος – Νίκησε τη Λάρισα στο Περιστέρι! (vid)

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς στη φετινή Superleague και μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας, βρέθηκε έστω και προσωρινά, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, πήρε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ και όντας αήττητος, πέρασε στην πρώτη θέση της Superleague με 10 βαθμούς. […]

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς στη φετινή Superleague και μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας, βρέθηκε έστω και προσωρινά, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, πήρε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ και όντας αήττητος, πέρασε στην πρώτη θέση της Superleague με 10 βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μπρούνο στο 54΄ και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Χούμπτσεβ στο 70′, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ουγκράι στο 85′ για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους με 2-0.

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις μπροστά από την εστία του Κρίστινσον, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, με ένα δίκαιο 0-0.

Η ίδια εικόνα εμφανίστηκε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως στο 57΄, η τύχη «χαμογέλασε» στους γηπεδούχους. Ο Γρομητσάρης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πήγε στο δοκάρι του Κρίστινσον, δίνοντας την ευκαιρία στο Βραζιλιάνο να κάνει με προβολή το 1-0.

Με την ΑΕΛ να μένει μάλιστα στο 70′ με 10 παίκτες, χάρη στην αποβολή του Χούμπτσεβ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, κάνοντας το 2-0 στο 85’ με γκολ του Ουγκράι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις