Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκαν αποτυπώματα του 33χρονου σε μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν αποτυπώματα του 33χρονου σε μαχαίρι

Αύριο Δευτέρα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του. Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας που επικαλείται το newsit, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου βρέθηκε μαχαίρι που έχει τα αποτυπώματα του 33χρονου. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του […]

Αύριο Δευτέρα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας που επικαλείται το newsit, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου βρέθηκε μαχαίρι που έχει τα αποτυπώματα του 33χρονου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο που δείχνει καρέ καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, και αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που μαζί με τον κοσμηματοπώλη επιτίθεται και κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά αφήνει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Mε δηλώσεις τους στο protothema.gr υποστηρίζει ότι o Ζακ Κωστόπουλος βρισκόταν σε απέναντι καφετέρια με φιλικό του πρόσωπο όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευθεί από καβγά που είχε ξεσπάσει σε παρακείμενη καφετέρια.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο άνθρωπος που βρισκόταν με τον 33χρονο έχει καταθέσει ενώ υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που αποδεικνύουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί “ο επίδοξος ληστής” για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση σου στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις