Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτός είναι ο 33χρονος επίδοξος ληστής που πέθανε – Η ανάρτηση του Βαλλιανάτου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός είναι ο 33χρονος επίδοξος ληστής που πέθανε – Η ανάρτηση του Βαλλιανάτου

Ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος είναι ο άντρας που επιχείρησε να ληστέψει το μεσημέρι της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας και βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει μέσα από την τζαμαρία του καταστήματος.  Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα τραύματα από τα τζάμια ήταν αυτά που του στέρησαν τη […]

κοσμηματοπωλειο

Ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος είναι ο άντρας που επιχείρησε να ληστέψει το μεσημέρι της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας και βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει μέσα από την τζαμαρία του καταστήματος. 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα τραύματα από τα τζάμια ήταν αυτά που του στέρησαν τη ζωή ή η επίθεση που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους περιοίκους.

Η απάντηση για τα αιτία του θανάτου αναμένεται να δοθεί από την ιατροδικαστική έκθεση.

zaxarias_kwst_mesa

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της θανατηφόρας βλάβης.

zaxarias_kwst_mesa2

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο.

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις