Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλβανοί κακοποιοί με όπλα κρατούσαν ομήρους σε σπίτια – Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανοί κακοποιοί με όπλα κρατούσαν ομήρους σε σπίτια – Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί, που μετέτρεπαν σε εφιάλτη τις νύχτες ιδιοκτητών μονοκατοικιών και διαμερισμάτων στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσαν μετά από την τελευταία τους εισβολή σε μεζονέτα στη Βουλιαγμένη, στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας. Κρατούσαν ομήρους για να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα Από τη νύχτα της Πέμπτης οι ένοπλοι […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί, που μετέτρεπαν σε εφιάλτη τις νύχτες ιδιοκτητών μονοκατοικιών και διαμερισμάτων στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσαν μετά από την τελευταία τους εισβολή σε μεζονέτα στη Βουλιαγμένη, στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Κρατούσαν ομήρους για να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα

Από τη νύχτα της Πέμπτης οι ένοπλοι ληστές που συνήθιζαν να κρατούν σε πολύωρες ομηρίες ολόκληρες οικογένειες απειλώντας και χτυπώντας τα μέλη τους για να αποκαλύψουν που είχαν τα χρηματοκιβώτιά τους ή κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή, ανακρίνονται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι είναι δράστες πολλών εισβολών τρόμου.

Η σύλληψή τους επετεύχθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη από την περιοχή της Βουλιαγμένης όπου είχαν διαπράξει τη ληστεία-ομηρία τριμελούς οικογένειας έως τον Άλιμο όπου οι αστυνομικοί πυροβολώντας στα ελαστικά του αυτοκινήτου των κακοποιών τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Είχαν μπει από παράθυρο του μπάνιου

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει νωρίτερα, σπάζοντας με βαριοπούλα το παράθυρο του μπάνιου σε τριώροφη μεζονέτα της Βουλιαγμένης.

Στο εσωτερικό και σε διάφορα επίπεδα της μεζονέτας έβρισκαν και ακινητοποιούσαν με τα πιστόλια τα μέλη της οικογένειας που κινούνταν ανύποπτα μέσα στο σπίτι τους.

Τους κράτησαν ακίνητους επί μιάμιση ώρα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν στη μεζονέτα το ανδρόγυνο και το γιο τους, τους οποίους οδήγησαν σε συγκεκριμένο σημείο και τους απειλούσαν με τα όπλα και με φωνές για 1,5  ώρα προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες καθώς τίποτε ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αναφέρουν ότι οι κακοποιοί χτύπησαν στη διάρκεια της ομηρίας ένα από τα μέλη της οικογένειας για το οποίο θεώρησαν ότι δεν υπάκουε στις εντολές τους.

Τράπηκαν σε φυγή με 2.000 ευρώ

Εν τέλει φαίνεται ότι άρπαξαν περίπου 2.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Από την οικογένεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, στην περιοχή βρίσκονταν για έρευνα άλλης υπόθεσης αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας.

Εντόπισαν γρήγορα το αυτοκίνητο

Μόλις πληροφορήθηκαν την διαφυγή των δραστών καθώς ήδη είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους από παράλληλη έρευνα που έκαναν γι αυτούς,  εντόπισαν γρήγορα το αυτοκίνητο διαφυγής.

Οι επικίνδυνοι ένοπλοι, ανέπτυξαν ταχύτητα κατευθυνόμενοι στον  Άλιμο. Στην περιοχή αυτή τελείωσε και η καταδίωξη με πυροβολισμούς στα ελαστικά.

Εντόπισαν και το κρησφύγετο

Στο σημείο αυτό οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν και  το κρησφύγετο των κακοποιών και απέκλεισαν την περιοχή συνεχίζοντας την έρευνα.

Με την ολοκλήρωσή της θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις