Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο! Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος υπάλληλος, αλλά τους είχε “ρημάξει”!
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος υπάλληλος, αλλά τους είχε “ρημάξει”!

Πήρε βραβείο ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα, αλλά… Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη που αποτελούσε… πρότυπο. Ο 19χρονος, κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από το ταμείο της επιχείρησης. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες που είχε βραβευθεί από την επιχείρηση ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα, είχε δοθεί μικρή […]

περιπολικο-2.jpg

Πήρε βραβείο ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα, αλλά…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη που αποτελούσε… πρότυπο.

Ο 19χρονος, κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από το ταμείο της επιχείρησης. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες που είχε βραβευθεί από την επιχείρηση ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα, είχε δοθεί μικρή δεξίωση προς τιμήν του.

Ο νεαρός κατηγορείται για κλοπή 32.000 ευρώ από το μίνι μάρκετ της ξενοδοχειακής μονάδας όπου εργάζεται, στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης, από το ταμείο του οποίου φέρεται να έπαιρνε τμηματικά σε διάστημα αρκετών εβδομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 19χρονο επιβλήθηκε η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα, η εμφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα σε τακτά διαστήματα και η καταβολή του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ ως εγγύηση.

Στην απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι εκτελούσε πιστά τις οδηγίες της ιδιοκτήτριας σε σχέση με τα χρήματα που έμπαιναν στο ταμείο του μίνι μάρκετ του ξενοδοχείου.

Πλέον, αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης για να λάμψει η αλήθεια που έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην Κρήτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις