Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανθρωπόμορφα τέρατα έκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουτάβια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωπόμορφα τέρατα έκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουτάβια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (vid)

Δεν το χωρά ανθρώπινο νους αυτό που συνέβη στην Κρήτη Ανθρωπόμορφα τέρατα έκλεισαν σε ένα φούρνο μία σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν. Η σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο στον περίβολο ενός σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί […]

κουταβακια

Δεν το χωρά ανθρώπινο νους αυτό που συνέβη στην Κρήτη

Ανθρωπόμορφα τέρατα έκλεισαν σε ένα φούρνο μία σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν.

Η σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο στον περίβολο ενός σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όμως, βρέθηκαν αντιμέτωπα με ανθρώπινο μένος. Τα έκλεισαν μέσα στο φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να τα κάψουν.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα.

Η ηρωική σκυλίτσα παρέμεινε στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.

Η σκυλίτσα σε ημιθανή κατάσταση, μεταφέρθηκε χτες το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις