Με αυτοκτονικές τάσεις το τελευταίο διάστημα η μαθήτρια που βούτηξε στο κενό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυτοκτονικές τάσεις το τελευταίο διάστημα η μαθήτρια που βούτηξε στο κενό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα, όταν μαθήτρια βούτηξε στο κενό Η 17χρονη μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κ. Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα. Η κοπέλα που ήταν μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλλιθέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που […]

21.09.2018 | 09:19


Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα, όταν μαθήτρια βούτηξε στο κενό

Η 17χρονη μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κ. Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα.

Η κοπέλα που ήταν μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλλιθέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Η 17χρονη, παιδί χωρισμένων γονιών, σύμφωνα  με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Το κορίτσι έμενε με τη μητέρα της στην Καλλιθέα, ενώ ο πατέρας της είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

Το βράδυ της Τετάρτης επισκέφθηκε τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, στην Άνω Γλυφάδα.

Η ίδια, λοιπόν, σε μία στιγμή ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε σήμερα στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Exit mobile version