Αστυνομικό Τμήμα με ντεκόρ… φούντες, του Πέτρου Καρσιώτη (pic)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αστυνομικό Τμήμα με ντεκόρ… φούντες, του Πέτρου Καρσιώτη (pic)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Του Πέτρου Καρσιώτη Μην πάει ο νους σας στο… κακό. Το αντίθετο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας στην Πέλλα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχή παρακολούθηση, κατάφεραν να εντοπίσουν χασισοφυτεία και να ξεριζώσουν ένα προς ένα 288 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους για το καθένα έως και τέσσερα μέτρα. Τα μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά λόγω […]

21.09.2018 | 16:28

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μην πάει ο νους σας στο… κακό. Το αντίθετο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας στην Πέλλα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχή παρακολούθηση, κατάφεραν να εντοπίσουν χασισοφυτεία και να ξεριζώσουν ένα προς ένα 288 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους για το καθένα έως και τέσσερα μέτρα.

Τα μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά λόγω ακριβώς του μεγάλου ύψους δεν… περνούσαν την κεντρική είσοδο χωρίς να προκληθούν ζημιές στα… σώματα του εγκλήματος, αλλά και δεν υπήρχε εσωτερικά ο διαθέσιμος χώρος.

Έτσι τα τοποθέτησαν σε σειρά έξω από την κεντρική είσοδο και ο αρμόδιος φωτογράφος απαθανάτισε την εικόνα προκειμένου να δημοσιοποιηθεί κατά τα ειωθότα η επιτυχία της Αστυνομίας στη μάχη κατά των ναρκωτικών.

Κατ αυτόν τον τρόπο προέκυψε η σπάνια αυτή φωτογραφία που παρουσιάζει σήμερα η Alphafreepress.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη 35χρονου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας για καλλιέργεια κάνναβης.

Σε αγροτική περιοχή της Πέλλα, προέκυψε ότι καλλιεργούσε 288 δενδρύλλια κάνναβης ύψους που έφτανε μέχρι τα 4 μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του, συνολικά 288 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 εκατοστών έως 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης στην οικία του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με αποσπάσματα κάνναβης βάρους 86 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Exit mobile version