Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Αντίο” στον Κωνσταντίνο Κριτζά – Κατάφερε να γίνει πρότυπο για όλους (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Αντίο” στον Κωνσταντίνο Κριτζά – Κατάφερε να γίνει πρότυπο για όλους (vid)

Το τελευταίο αντίο είπαν χτες συγγενείς και φίλοι στον Κωνσταντίνο Κριτζά που πέθανε σε ηλικία 20 ετών Ο γλυκύτατος Κωνσταντίνος, με καταγωγή από την Κρήτη, έγινε πρότυπο και έκανε όλη τη χώρα να υποκλιθεί, καθώς όχι μόνο σήκωσε την ελληνική σημαία στην παρέλαση του σχολείου του, αλλά πέρασε από τους πρώτους στην Νομική Σχολή Αθηνών. […]

Το τελευταίο αντίο είπαν χτες συγγενείς και φίλοι στον Κωνσταντίνο Κριτζά που πέθανε σε ηλικία 20 ετών

Ο γλυκύτατος Κωνσταντίνος, με καταγωγή από την Κρήτη, έγινε πρότυπο και έκανε όλη τη χώρα να υποκλιθεί, καθώς όχι μόνο σήκωσε την ελληνική σημαία στην παρέλαση του σχολείου του, αλλά πέρασε από τους πρώτους στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος είχε αναγκαστεί από οκτώ ετών να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας σοβαρής πάθησης την οποία αντιμετώπιζε.

Όμως, παρά το πρόβλημα της υγείας του, ο Κωνσταντίνος δεν το έβαλε κάτω, δίνοντας παράδειγμα σε όλους.

Ένα από αυτά, λοιπόν, ήταν η εισαγωγή του στη Νομική Σχολή, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με την εγκληματολογία, αλλά και η συμμετοχή του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως σημαιοφόρος του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου.

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ο Κωνσταντίνος είχε δηλώσει σε παλαιότερή συνέντευξή του στη «Νέα Κρήτη»: «Στη ζωή αξίζει η προσπάθεια. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που συναντά κάποιος, ανεξάρτητα από το χαμένο χρόνο και τον κόπο, πρέπει να μην τα παρατά, να μην το βάζει ποτέ κάτω».

Παλιοί συμμαθητές, οι καθηγητές, οι φίλοι και η οικογένεια του αγαπητού σε όλους Κωνσταντίνου, του είπαν χτες το τελευταίο αντίο, δίνοντάς του την υπόσχεση ότι θα θυμούνται για πάντα το χαμογελαστό νεαρό με την τεράστια δύναμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις