Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο σκληρός πόλεμος της νύχτας: Αυτή είναι η 33χρονη που γάζωσαν στην Κηφισιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σκληρός πόλεμος της νύχτας: Αυτή είναι η 33χρονη που γάζωσαν στην Κηφισιά

Καρτέρι θανάτου για την 33χρονη που βρήκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, η μητέρα της  στην Κηφισιά στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Δαγκλή – 15 κάλυκες τουλάχιστον στο πάρκινγκ Η μητέρα της, την αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς προκειμένου να δει […]

33ΧΡΟΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Καρτέρι θανάτου για την 33χρονη που βρήκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, η μητέρα της  στην Κηφισιά στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Δαγκλή – 15 κάλυκες τουλάχιστον στο πάρκινγκ

Η μητέρα της, την αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Ήταν μαζί με την οικιακή βοηθό όταν στο γκαράζ του σπιτιού βρήκαν την 33χρονη νεκρή και βουτηγμένη σε λίμνη αίματος.

Οι δράστες την σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό της, μια σπορ Μερσεντές. Οι εκτελεστές τη γάζωσαν με καλάσνικοφ ενώ στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες.

Για την ώρα, είναι άγνωστο αν οι δολοφόνοι την περίμεναν μέσα στο γκαράζ ή την πλησίασαν μόλις πήγε να μπει σε αυτό.

Η 33χρονη έμενε στην Κηφισιά μαζί με την επτάχρονη κόρη της.

Το όνομά της ήταν ψηλά στην λίστα της ΕΛ.ΑΣ με τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας και τα πληρωμένα “συμβόλαια θανάτου”.

Το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι ενώ μάλιστα ήταν έγκυος έξι μηνών. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στην οδό Βεϊκου και μόλις την είδαν να βγαίνει από κατάστημα και να κατευθύνεται στο μαύρο Smart, την πλησίασαν και τη γάζωσαν. Δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα όμως το θύμα χρειάστηκε να παραμείνει πολύ καιρό στην Εντατική.

Το 2009 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών, ενώ στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας είχε μπει και η στενή σχέση που διατηρούσε με έγκλειστο των φυλακών το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ληστείες και υποθέσεις της νύχτας.

Μάλιστα είχε θεωρηθεί ύποπτη για την δολοφονία της Μαρίας Καυχιέρη, συζύγου νεκρού νονού της νύχτας, η οποία είχε διαπραχθεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά.

Τότε η 33χρονη είχε εξεταστεί από τους Αστυνομικούς, όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία ενοχής.

 

Ήταν από τις ελάχιστες γυναίκες που στον κόσμο της νύχτας το όνομα της προκαλούσε σεβασμό και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με ένα έγκλημα που δύσκολα εξιχνιάζεται.

Πάντως όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο θανάτου της 33χρονης να εντάσσεται στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος των ανθρώπων της νύχτας που εδώ και 20 μήνες μετρά τουλάχιστον έξι νεκρούς.

Όλες οι έρευνες για τον εντοπισμό των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας εστιάζονται στο παρελθόν της και στους ανθρώπους με τους οποίους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις