Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο, λέει ο Φίλης (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο, λέει ο Φίλης (vid)

Για πιθανότητα πρόωρων εκλογών τον Μάιο του 2019 μίλησε ο Νίκος Φίλης ανάβοντας φωτιές… Ο πρώην υπουργός είπε ότι με βάση το σενάριο αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε τριπλές εκλογές – εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη […]

ΝΙΚΟΣ-ΦΙΛΗΣ.jpg

Για πιθανότητα πρόωρων εκλογών τον Μάιο του 2019 μίλησε ο Νίκος Φίλης ανάβοντας φωτιές…

Ο πρώην υπουργός είπε ότι με βάση το σενάριο αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε τριπλές εκλογές – εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη γνώμη μου το τέλος της τετραετίας, όπως το είπε και ο πρωθυπουργός, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, για να μην μελλοντολογούμε, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν το Μάιο όλες μαζί», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Φίλης υποστήριξε πως ακόμη και με βάση το ενδεχόμενο αυτό «δεν υπάρχει θέμα πολιτικής αστάθειας, γιατί η χώρα αυτή τη στιγμή βγαίνει από μια δανειακή σύμβαση με μεγάλες δυσκολίες, έχει επιτύχει συγκεκριμένες θετικές αλλαγές στα θεμελιώδη ζητήματα της Οικονομίας.

Επίσης έχει στόχους που μπορεί να επιτύχει το επόμενο διάστημα και δεν μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει αυτή την προσπάθεια, να βγει η χώρα αυτή σιγά – σιγά από τα δύσκολα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις