Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Σφάζονται” στους ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό, “σταυροπόδι” κάθονται στην Κουμουνδούρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Σφάζονται” στους ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό, “σταυροπόδι” κάθονται στην Κουμουνδούρου

Προβλήματα στους ΑΝΕΛ – «Κοιμούνται» όμως στην Κουμουνδούρου Οι απόψεις που εκφράζονται μεταξύ βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς αντίθετες, με τον Πάνο Καμμένο να εύχεται «καλό ταξίδι» σε όσους δεν συμφωνούν με την κομματική γραμμή που δεν φαίνεται να αλλάζει με τίποτα. Με διαφορά μερικών λεπτών Κώστας Κατσίκης και […]

ΠΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ.jpg

Προβλήματα στους ΑΝΕΛ – «Κοιμούνται» όμως στην Κουμουνδούρου

Οι απόψεις που εκφράζονται μεταξύ βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς αντίθετες, με τον Πάνο Καμμένο να εύχεται «καλό ταξίδι» σε όσους δεν συμφωνούν με την κομματική γραμμή που δεν φαίνεται να αλλάζει με τίποτα.

Με διαφορά μερικών λεπτών Κώστας Κατσίκης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για το εάν θα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία στο Σκοπιανό, με τον δεύτερο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάπου εκεί και ο Κώστας Ζουράρις...

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία, και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι», είπε χθες ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προσθέτοντας πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα πάει σπίτι του.

Αυτά τα λόγια του βουλευτή άναψαν φωτιές, ενώ λίγο αργότερα και ο Κώστας Ζουράρις υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται οι ΑΝΕΛ να «ρίξουν» την κυβέρνηση όταν έρθει προς κύρωση η συμφωνία στη Βουλή.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, ο οποίος διαφωνεί κάθετα με τη γραμμή Καμμένου στο Σκοπιανό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε “παγωμένος” με τους ΑΝΕΛ και υποστηρικτής της κυβέρνησης.

Στην άλλη όχθη βρίσκεται ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος εξέφρασε την κομματική γραμμή για απόσυρση εμπιστοσύνης λέγοντας ότι σε αυτό ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν θα εμποδίσει τους ΑΝ.ΕΛ.

Στην Κουμουνδούρου πάντως εμφανίζονται βέβαιοι ότι η συμφωνία θα περάσει χωρίς προβλήματα, αφού θα ψηφιστεί από βουλευτές και πέραν του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις