Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο My Style Rocks – Χριστίνα σε Κάτια: “Μη με κοιτάς έτσι εμένα” (vid)
LIFESTYLE

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο My Style Rocks – Χριστίνα σε Κάτια: “Μη με κοιτάς έτσι εμένα” (vid)

Κόντρα ξέσπασε στο My Style Rocks ανάμεσα στην Κάτια Πλούμη και την Χριστίνα Παπαδέλλη. Ο έντονος διάλογος των δύο παικτριών ξεκίνησε όταν η Χριστίνα είδε την χαμηλή, σύμφωνα με την ίδια, βαθμολογία που της έβαλε η Κάτια.Τότε, οι δύο παίκτριες άρχισαν να διαφωνούν για το outfit της Χριστίνας, η οποία υπονόησε πως η Κάτια της […]

Χριστίνα Παπαδέλλη

Κόντρα ξέσπασε στο My Style Rocks ανάμεσα στην Κάτια Πλούμη και την Χριστίνα Παπαδέλλη.

Ο έντονος διάλογος των δύο παικτριών ξεκίνησε όταν η Χριστίνα είδε την χαμηλή, σύμφωνα με την ίδια, βαθμολογία που της έβαλε η Κάτια.Τότε, οι δύο παίκτριες άρχισαν να διαφωνούν για το outfit της Χριστίνας, η οποία υπονόησε πως η Κάτια της έβαλε επίτηδες χαμηλό βαθμό.

-Εμένα μου βάζουν 2 και θα αρχίσω να λέω γιατί μου βάζετε 2; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν βλέπετε έναν βαθμό πιο κάτω κάνετε σαν τρελές μερικές. Ηρεμήστε λίγο, παιχνίδι είναι. Πλάκα κάνουμε, μερικές φορές, όχι πάντα. Να το πάμε λίγο πιο χαλαρά το πράγμα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα παιδιά.

-Κορίτσι μου, έχεις πρόβλημα; Μιλάς όλη την ώρα και δεν αφήνεις να μιλήσει κανείς. Σταμάτα να πάμε παρακάτω.

-Εντάξει, δεν καταλαβαίνω όμως την επίθεση. Δεν είναι νορμάλ αυτό το πράγμα.

-Σταμάτα να πάμε παρακάτω. Είπαμε να το λήξουμε. Αφού δεν καταλαβαίνεις, το λήξαμε, πάμε παρακάτω

Όμως, τίποτα δεν έληξε, καθώς η «μάχη» συνεχίστηκε ακόμα και όταν ήρθε η σειρά μιας άλλης κοπέλας να κριθεί.  Τότε η Χριστίνα είπε στην Κάτια: «Μην με κοιτάς εμένα έτσι…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις