Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Μαδούρο προκαλεί ξανά τον λαό που λιμοκτονεί: “Θα επιστρέψω στο εστιατόριο του Salt Bae”
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαδούρο προκαλεί ξανά τον λαό που λιμοκτονεί: “Θα επιστρέψω στο εστιατόριο του Salt Bae”

Θύελλα οργής προκάλεσε η κίνηση του Νικολάς Μαδούρο να σταματήσει στην Κωνσταντινούπολη για απολαύσει τα μεζεδάκια του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, του διάσημου σεφ με το παρατσούκλι «Salt Bae» Όλα αυτά την ώρα που οι Βενεζουελάνοι λιμοκτονούν και ζουν σε τραγικές συνθήκες. Παρά όμως τον σάλο στη χώρα, ο πρόεδρος όχι μόνο δεν απολογήθηκε για το γεγονός […]

Θύελλα οργής προκάλεσε η κίνηση του Νικολάς Μαδούρο να σταματήσει στην Κωνσταντινούπολη για απολαύσει τα μεζεδάκια του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, του διάσημου σεφ με το παρατσούκλι «Salt Bae»

Όλα αυτά την ώρα που οι Βενεζουελάνοι λιμοκτονούν και ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Παρά όμως τον σάλο στη χώρα, ο πρόεδρος όχι μόνο δεν απολογήθηκε για το γεγονός ότι δείπνησε σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, αλλά προκαλεί κι άλλο.

Η επιστροφή του προέδρου της Βενεζουέλας στο Καράκας συνοδεύτηκε από συνέντευξη Τύπου, με τον ίδιο να δηλώνει: «Σύντομα θα επιστρέψω. Ευχαριστούμε για τα δώρα που μας έδωσες», αναφερόμενος στο μπλουζάκι με το πρόσωπο του Salt Bae, που του χάρισε ο Τούρκος σεφ.

«Με κάλεσαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. Ο σεφ του Nousr-Et με υποδέχθηκε. Δεν τον ήξερα. Εκτιμώ τα δώρα που μας έδωσε. Η Βενεζουέλα έχει πολλούς φίλους. Αγκαλιαστήκαμε περίπου επτά φορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Σε επίσκεψή του μάλιστα σε μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ο Μαδούρο ενθουσιάστηκε, καθώς εκτός των εκθεμάτων, οι υπεύθυνοι τον έβαλαν να καθίσει σε έναν δρόμο και τον αποκαλούσαν σουλτάνο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο Χούλιο Μπόργκες, υποστήριξε: «Ενώ οι κάτοικοι της Βενεζουέλας υποφέρουν και πεθαίνουν από πείνα, ο Νίκολας Μαδούρο και η σύζυγος του απολαμβάνουν ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια στον κόσμο, με χρήματα κλεμμένα από τον λαό της Βενεζουέλας».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις