Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζουράρις: Γιατί να πέσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζουράρις: Γιατί να πέσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό;

Την αντίθεση του στις… προειδοποιήσεις του Πάνου Καμμένου με φόντο τη συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζει ο Κώστας Ζουράρις Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός, παρότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε στον ραδιοσταθμό X FM  ότι δεν συντρέχει λόγος να αποσυρθούν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση. «Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι […]

ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΖΟΥΡΑΡΙΣ-ΒΟΥΛΗ.jpg

Την αντίθεση του στις… προειδοποιήσεις του Πάνου Καμμένου με φόντο τη συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζει ο Κώστας Ζουράρις

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός, παρότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε στον ραδιοσταθμό X FM  ότι δεν συντρέχει λόγος να αποσυρθούν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση.

«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει. Από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση» είπε προσθέτοντας ότι αυτό το έχει πει και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Αναφερόμενος στην μη περικοπή συντάξεων τόνισε: «Εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα».

Δείτε ακόμη:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΠΕΤΥ.jpg
Απειλές ουσίας ή παιχνίδια; Σφυρίζουν αδιάφορα στο Μαξίμου, παρά τη στάση Καμμένου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις