Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απαράδεκτο ξέσπασμα Σκουλού στο Next Top Model – Του την είπαν οι υπόλοιποι κριτές (vid)
LIFESTYLE

Απαράδεκτο ξέσπασμα Σκουλού στο Next Top Model – Του την είπαν οι υπόλοιποι κριτές (vid)

Η Σοφία συμμετείχε πέρυσι στο Shopping Star και φέτος επέλεξε να πάει στο GNTM, καθώς το όνειρό της από μικρή ήταν να μπει στο χώρο της μόδας. Τα τρία όχι που πήρε αρχικά από Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν τίποτα μπροστά στο ξέσπασμα του Δημήτρη Σκουλού. «Εγώ λέω πάντα αυτό που […]

Η Σοφία συμμετείχε πέρυσι στο Shopping Star και φέτος επέλεξε να πάει στο GNTM, καθώς το όνειρό της από μικρή ήταν να μπει στο χώρο της μόδας. Τα τρία όχι που πήρε αρχικά από Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν τίποτα μπροστά στο ξέσπασμα του Δημήτρη Σκουλού.

«Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά! Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι!», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο τρόπος που μίλησε ο γνωστός φωτογράφος έφερε την αντίδραση των υπόλοιπων κριτών. «Καλά κι εσύ, την πήρες από τα μούτρα. Αμάν! Έλα βρε Δημήτρη… Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια τα οποία ήταν χειρότερα από αυτήν. Ήσουν υπερβολικός!», του είπε η Βίκυ Καγιά.

«Δεν είναι ούτε ωραία ούτε συμπαθητική. Δεν τη συμπάθησα καν. Υπήρχαν κορίτσια που πάτησα το όχι και μετά έκλαιγα μέσα μου. Αλλά εδώ δεν… Δεν κάνει… Με τέτοιο πρόσωπο, αυτιά, μύτη… Εντάξει, όλα μαζί να δένουν, αλλά αυτό δεν δένεται, ήταν λυτά όλα», απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις