Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Σατανικός και διεστραμμένος” – 42 χρόνια στον βιαστή της Δάφνης
ΕΛΛΑΔΑ

“Σατανικός και διεστραμμένος” – 42 χρόνια στον βιαστή της Δάφνης

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο πρόσωπο του 53χρονου βιαστή της Δάφνης, καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη 42 ετών. Ο ίδιος ήταν απών από τη δίκη του, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί στο ακροατήριο. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα […]

ΟΔΟΣ-ΟΘΩΝΟΣ.jpg

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο πρόσωπο του 53χρονου βιαστή της Δάφνης, καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη 42 ετών.

Ο ίδιος ήταν απών από τη δίκη του, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί στο ακροατήριο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε επίσης την ενοχή του κατηγορουμένου ανατρέποντας τον ισχυρισμό του ότι η 23χρονη φοιτήτρια συναίνεσε στις ασελγείς πράξεις, γιατί όπως είπε, αν είχε δώσει την συγκατάθεση της, δεν θα χρειαζόταν να την δέσει, να την φιμώσει και να την αναισθητοποιήσει. Μάλιστα χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πρόσωπο διεστραμμένο και σατανικό.

ΒΙΑΣΤΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ.jpg

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης της η εισαγγελική λειτουργός είπε όχι στο αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως είπε, « το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη τον Μάιο του 2017 μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογενείας της 23χρονης να την εντοπίσουν, καθώς είχαν χάσει για λίγες ήμερες τα ίχνη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις