Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα – Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα – Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Ένοπλη ληστεία, με καλάσνικοφ το πρωί της Τρίτης σε κοσμηματοπωλείο στην Τρίπολη. Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, γύρω στις 10 το πρωί κι ενώ η πλατεία Βασιλείου ήταν γεμάτη κόσμο, ένα λευκό όχημα Seat σταμάτησε έξω από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα αποβιβάστηκαν, ένας εκ των οποίων φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο. Σύμφωνα με […]

Ένοπλη ληστεία, με καλάσνικοφ το πρωί της Τρίτης σε κοσμηματοπωλείο στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, γύρω στις 10 το πρωί κι ενώ η πλατεία Βασιλείου ήταν γεμάτη κόσμο, ένα λευκό όχημα Seat σταμάτησε έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Δύο ή τρία άτομα αποβιβάστηκαν, ένας εκ των οποίων φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ένα εκ των ληστών χτύπησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο κεφάλι.

Όλα έγιναν σε διάστημα πέντε λεπτών, ενώ τον αιμόφυρτο ιδιοκτήτη εντόπισε επιχειρηματίας από παρακείμενο κατάστημα ο οποίος και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί καταδίωξαν τους ληστές, οι οποίοι εγκατέλειψαν το λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν και επιβιβάστηκαν σε τζιπ.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα στην Αργολίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις