Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Ο τυφώνας σαρώνει τα πάντα κι εθελοντές σώζουν 6 σκυλιά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Ο τυφώνας σαρώνει τα πάντα κι εθελοντές σώζουν 6 σκυλιά (vid)

Ο τυφώνας στις ΗΠΑ σαρώνει τα πάντα και σπέρνει τον θάνατο. Αυτό που προέχει, είναι να σωθούν οι άνθρωποι και οι διασώστες δίνουν μάχες μέρα νύχτα, χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκεται η οικογένειά τους. Πέρα όμως από τους ανθρώπους, υπάρχουν και κάποιες άλλες ψυχούλες, εντελώς αναγκαίες για μας. Οι εθελοντές -στο βίντεο που έχει ήδη […]

Ο τυφώνας στις ΗΠΑ σαρώνει τα πάντα και σπέρνει τον θάνατο. Αυτό που προέχει, είναι να σωθούν οι άνθρωποι και οι διασώστες δίνουν μάχες μέρα νύχτα, χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκεται η οικογένειά τους.

Πέρα όμως από τους ανθρώπους, υπάρχουν και κάποιες άλλες ψυχούλες, εντελώς αναγκαίες για μας.

Οι εθελοντές -στο βίντεο που έχει ήδη γίνει viral- φαίνονται να πλησιάζουν αγρόκτημα, όπου 6 σκυλιά βρίσκονται κλειδωμένα σε κλουβί και κινδυνεύουν να πνιγούν από τα νερά της βροχής.

The dogs were found whimpering and standing on their hind legs as rescuers freed them from the cage that their owners locked them in

Το αγρόκτημα ήταν στη Βόρεια Καρολίνα, που έχει πληγεί από τον τυφώνα Φλόρενς και οι ιδιοκτήτες των σκυλιών τα εγκατέλειψαν χωρίς να ενδιαφερθούν τι θα απογίνουν.

On Sunday rescue volunteer Ryan Nichols of Longview, Texas rescued six dogs abandoned in a locked cage in Leland, North Carolina, where they nearly drowned in Hurricane Florence's rising flood waters 

Στις εικόνες του βίντεο φαίνονται να γαβγίζουν και να στέκονται στα πίσω τους πόδια, εκλιπαρώντας κάποιον να έρθει να τα σώσει.

Όταν οι εθελοντές ανοίγουν την πόρτα και τα σώζουν, τα σκυλιά τρέχουν ευτυχισμένα προς το σημείο όπου δεν έχει κατακλυστεί από τα νερά της βροχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις