Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παγκόσμια κατακραυγή για την κυνηγό που πόζαρε με νεκρή λεοπάρδαλη
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια κατακραυγή για την κυνηγό που πόζαρε με νεκρή λεοπάρδαλη

Κατάφερε να εξοργίσει – δικαίως – ολόκληρο το διαδίκτυο και όχι μόνο Η φωτογραφία μίας γυναίκας με μια νεκρή λεοπάρδαλη, κοινοποιήθηκε ακόμη και από διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ, σε μια προσπάθεια να την στήσουν στον τοίχο. Την εικόνα ανήρτησε αρχικά στο Instagram ο συνιδρυτής της οργάνωσης Κnot on my Planet, Ντέιβιντ Μπονουβριέ, καλώντας τους χρήστες […]

Κατάφερε να εξοργίσει – δικαίως – ολόκληρο το διαδίκτυο και όχι μόνο

Η φωτογραφία μίας γυναίκας με μια νεκρή λεοπάρδαλη, κοινοποιήθηκε ακόμη και από διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ, σε μια προσπάθεια να την στήσουν στον τοίχο.

Την εικόνα ανήρτησε αρχικά στο Instagram ο συνιδρυτής της οργάνωσης Κnot on my Planet, Ντέιβιντ Μπονουβριέ, καλώντας τους χρήστες να κατακλύσουν με οργισμένες κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρου του Safari Club International, μέλος του οποίου είναι η Αμερικανίδα κυνηγός.

«Η Brittany L. Μέλος του Safari Club Internationa που έχει την έδρα του στο Τουσόν της Αριζόνα σκότωσε πρόσφατα μια πολύ μεγάλη αρσενική λεοπάρδαλη. Τηλεφωνήστε τους και πείτε τους τι σκέφτεστε #sci #σταματήστετοκυνήγι #ηλιθιοι #τέρας», έγραψε, σχολιάζοντας τη φωτογραφία της γυναίκας που πόζαρε με το νεκρό αιλουροειδές.

Ένα 24ωρο αργότερα το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ προώθησε τη φωτογραφία καλώντας τους οπαδούς της να τηλεφωνήσουν στη διεθνή οργάνωση κυνηγών για να παραπονεθούν.

Η φωτογραφία προέρχεται από τον ιστότοπο του Safari Club, όπου μέλη του στέλνουν φωτογραφίες με τα θηράματά τους «καμαρώνοντας» για τις «επιτυχίες» τους. Η φωτογραφία της Brittany L. Αναρτήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Είναι αποκρουστικό», έγραψε ένας χρήστης. «Πώς μπορεί να γελά κανείς με κάτι τόσο φρικτό. Εύχομαι να καεί στην κόλαση. Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις ένα τόσο υπέροχο και όμορφο ζώο, έτσι για να διασκεδάσεις; Πώς τόλμησες;», σχολίασε ένας άλλος.

Το μοντέλο Doutzen Kroes και η ηθοποιός και νυν συγγραφέας Carre Otis ακολούθησαν τη Ναόμι Κάμπελ.  Η Kroes σχολίασε στο λογαριασμό της στο Instagram ότι «η γυναίκα στη φωτογραφία θα πρέπει να ντρέπεται», ενώ η Otis ζήτησε να χαρακτηριστεί «έγκλημα» το κυνήγι άγριων ζώων.

Πέρσι η 27χρονη Melania Capitan, γνωστή μπλόγκερ και κυνηγός με χιλιάδες followers, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή γυναίκα απέκτησε δημοφιλία μέσω των αναρτήσεών της, στις οποίες ανέλυε τακτικές στο κυνήγι, ενώ ανέβαζε και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Οι αναρτήσεις της προκαλούσαν σφοδρές αντιδράσεις, κυρίως από οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων ενώ δεχόταν συνεχώς απειλές.

k2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις