Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρχηγός αίρεσης ξυλοκοπά άγρια τους πιστούς (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχηγός αίρεσης ξυλοκοπά άγρια τους πιστούς (video)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες Η πάστορας Σιν Οκ Τζου, ηγέτιδα της αίρεσης μιας αίρεσης με ευρεία δράση στη Νότια Κορέα αλλά και τα Φίτζι, εμφανίζεται να κακοποιεί πιστούς, στο πλαίσιο μιας τερατώδους ιεροτελεστίας. Η ιερέας ανάγκαζε και μέλη της ίδιας οικογένειας να χτυπούν το ένα το άλλο, στο […]

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Η πάστορας Σιν Οκ Τζου, ηγέτιδα της αίρεσης μιας αίρεσης με ευρεία δράση στη Νότια Κορέα αλλά και τα Φίτζι, εμφανίζεται να κακοποιεί πιστούς, στο πλαίσιο μιας τερατώδους ιεροτελεστίας.

Η ιερέας ανάγκαζε και μέλη της ίδιας οικογένειας να χτυπούν το ένα το άλλο, στο πλαίσιο πειθαρχικών κυρώσεων, ενθαρρύνοντάς τα μάλιστα να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερη δύναμη στα χτυπήματά τους.

Η Σιν Οκ Τζου συνελήφθη τον περασμένο μήνα μαζί με άλλα τρία ηγετικά στελέχη της αίρεσης κατά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο της πόλης Ίντσον, μετά από φρικτές καταγγελίες πρώην μελών της αίρεσης και συγγενών τους, που έκαναν λόγο για συνθήκες δουλείας των πιστών, με καταναγκαστική εργασία και άσκηση βίας σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των «καθηκόντων» τους.

Σχεδόν 400 πιστοί της Σιν Οκ Τζου μετακόμισαν στα Φίτσι από το 2014, πεπεισμένοι από την ιερέα ότι η κορεατική χερσόνησος επρόκειτο να πληγεί από έναν πρωτοφανή λιμό.

Η Σιν υποστήριζε ότι, με βάση τις προφητείες της, τα Φίτζι ήταν η «Γη της Επαγγελίας» όπου θα μπορούσαν να καταφύγουν και να ακμάσουν.

Ωστόσο, με το που έφταναν οι πιστοί σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, ανακάλυπταν ότι η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, αφού οι υπεύθυνοι της αίρεσης τους έκλεβαν τα διαβατήρια και τους μετέτρεπαν σε δούλους που δούλευαν αμέτρητες ώρες απλήρωτοι κι έτρωγαν πολύ ξύλο αν έφερναν την οποιαδήποτε αντίρρηση, για οποιοδήποτε λόγο.

Το βίντεο έδωσε η νοτιοκορεατική αστυνομία στον βρετανικό Guardian

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις