Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παρέμβαση εισαγγελέα για την απαράδεκτη συμπεριφορά Πασχαλάκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απαράδεκτη συμπεριφορά Πασχαλάκη

Η απαράδεκτη κίνηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προκαλέσει την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Η χειρονομία -με ύβρεις- του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μετά το γκολ του Λέο Μάτος, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα του κοστίσει, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε μετά το τέλος της […]

pasxalakis1-1.jpg

Η απαράδεκτη κίνηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προκαλέσει την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Η χειρονομία -με ύβρεις- του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μετά το γκολ του Λέο Μάτος, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα του κοστίσει, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Γεντί Κουλέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναμένεται να ζητήσει να του σταλεί από τη Nova το βίντεο της επίμαχης φάσης για να κρίνει αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία! Μάλιστα, στην περίπτωση που του επιβληθεί άμεσα, τότε κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Δείτε ακόμη:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
Ξέφυγε ο Πασχαλάκης: Βρισιές, χειρονομίες και… συγγνώμη (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις