Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της η 21χρονη Βασιλική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της η 21χρονη Βασιλική

Κατέληξε η 21χρονη Βασιλική Ντόα από τον Πύργο Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες. Η 21χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Ζαχάρω τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλόνερου με κατεύθυνση προς […]

Κατέληξε η 21χρονη Βασιλική Ντόα από τον Πύργο

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες.

Η 21χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Ζαχάρω τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλόνερου με κατεύθυνση προς Πύργο, εξετράπη αριστερά από την πορεία του στο ύψος της εισόδου της Ζαχάρως, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο έξω από ταβέρνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλικη ντοα

Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό της, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρεστένων για την παροχή πρώτων βοηθειών και ύστερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η άτυχη 21χρονη όλες αυτές τις μέρες πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρει, και να υποκύπτει στα τραύματά της το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις