Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Μπογδάνος “τη λέει” στην Ακρίτα που… “την είπε” στον Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπογδάνος “τη λέει” στην Ακρίτα που… “την είπε” στον Πολάκη

Αιχμηρό σχόλιο για την Έλενα Ακρίτα έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter με αφορμή ανάρτηση της πρώτης στην οποία αντιδρούσε στην κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να δημοσιοποιήσει στο Facebook τη διεύθυνση της κατοικίας του καθηγητή Κώστα Συνολάκη. «Ξέρουμε που μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια τη διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας […]

Αιχμηρό σχόλιο για την Έλενα Ακρίτα έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter με αφορμή ανάρτηση της πρώτης στην οποία αντιδρούσε στην κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να δημοσιοποιήσει στο Facebook τη διεύθυνση της κατοικίας του καθηγητή Κώστα Συνολάκη.

«Ξέρουμε που μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια τη διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και τηνοικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα η Έλενα Ακρίτα.

Μόνο που ο Κωσταντίνος Μπογδάνος, εξοργίστηκε με την ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα και κοινοποιώντας τη σχολίασε:

«Έλενα Ακρίτα: Πρώτα μας φόρεσε τον Πολάκη και το συνάφι τους και τώρα υποδύεται την αυστηρή τους γκουβερνάντα, που τους τραβάει το αυτάκι. Όχι, κυρία μου, με μια παρατηρησούλα δεν σβήνετε τη μνήμη μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις