Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το σπαρακτικό αντίο της Γκράντε στον πρώην της: “Μου είχες μιλήσει, συγγνώμη που δεν έδιωξα τον πόνο σου”
LIFESTYLE

Το σπαρακτικό αντίο της Γκράντε στον πρώην της: “Μου είχες μιλήσει, συγγνώμη που δεν έδιωξα τον πόνο σου”

  Ο Mac Miller της μιλά, ενώ εκείνη τραβά βίντεο και γελάει. Με αυτή την στιγμή από το παρελθόν, αποχαιρέτισε η Αριάνα Γκράντε τον ράπερ που έφυγε από τη ζωή στα 26 του χρόνια. Η σταρ της ποπ είπε «αντίο» στον πρώην αγαπημένο της, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αναρτώντας το βίντεο στον λογαριασμό […]

 

Ο Mac Miller της μιλά, ενώ εκείνη τραβά βίντεο και γελάει.

Με αυτή την στιγμή από το παρελθόν, αποχαιρέτισε η Αριάνα Γκράντε τον ράπερ που έφυγε από τη ζωή στα 26 του χρόνια.

Η σταρ της ποπ είπε «αντίο» στον πρώην αγαπημένο της, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αναρτώντας το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande mac miller

«Σε λάτρεψα από την ημέρα που σε γνώρισα, όταν ήμουν 19 ετών και πάντα θα σε λατρεύω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είσαι εδώ πια», έγραψε η τραγουδίστρια.

«Το είχαμε συζητήσει αυτό, τόσες πολλές φορές. Είμαι τόσο θυμωμένη, τόσο λυπημένη, που δεν ξέρω τι να κάνω. Ήσουν ο πιο αγαπημένος φίλος μου, για τόσο πολύ, πάνω από όλα τα άλλα. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να διορθώσω ή να διώξω τον πόνο σου. Πραγματικά το ήθελα. Η πιο ευγενική, γλυκιά ψυχή με δαίμονες που δεν της άξιζαν. Ελπίζω να είσαι εντάξει τώρα. Αναπαύσου», κατέληξε η ανάρτηση της Γκράντε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande mac miller Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande mac miller Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande mac miller Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande mac miller

Δείτε ακόμη:

Επιθέσεις στην Αριάνα Γκράντε για τον θάνατο του πρώην της – Η πρώτη ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις