Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Sinead – Με πολύχρωμα ρούχα και μια βουτιά στη μνήμη της
ΚΟΣΜΟΣ

Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Sinead – Με πολύχρωμα ρούχα και μια βουτιά στη μνήμη της

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Port Macquarie’s Innes το πρωί του Σαββάτου για την τελευταία πράξη του δράματος Η Sinead McNamara άφησε την τελευταία της πνοή στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο, προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στη χώρα της όσο και στην Ελλάδα. Το πανέμορφο 20χρονο κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο πίσω μέρος θαλαμηγού, όπου εργαζόταν και ενώ περίμενε […]

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Port Macquarie’s Innes το πρωί του Σαββάτου για την τελευταία πράξη του δράματος

Η Sinead McNamara άφησε την τελευταία της πνοή στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο, προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στη χώρα της όσο και στην Ελλάδα.

Το πανέμορφο 20χρονο κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο πίσω μέρος θαλαμηγού, όπου εργαζόταν και ενώ περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της να τη συναντήσουν στην Κεφαλονιά για να κάνουν διακοπές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara

Η άτυχη Sinead McNamara εργαζόταν, από τον περασμένο Μάιο, στη θαλαμηγό The Mayan Queen IV του κροίσου Alberto Bailleres. Το βράδυ που πέθανε ήταν το τελευταίο στη δουλειά. Από την επομένη θα έκανε διακοπές με τη μητέρα και την αδερφή της.

Known affectionately as 'grubba' to those closest to her, the sombre service marked a final homecoming for the girl so eager to seek meaning in the travel which dominated the final years of her life

Για την οικογένειά της, ο θάνατος της αποτελεί άλυτο μυστήριο. Αποδίδεται σε αυτοκτονία αλλά εκείνοι πιστεύουν πως τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral

Καταρρακωμένοι από την απώλεια, το πρωί του Σαββάτου υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους της Sinead, για να την αποχαιρετίσουν όλοι μαζί. Ντυμένοι όχι στα μαύρα, αλλά όπως θα ήθελε εκείνη να τους βλέπει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral

Και με μια τελευταία βουτιά στον ωκεανό που τόσο λάτρευε, συγκεκριμένα στην παραλία που αγαπούσε περισσότερο από άλλες.

Η οικογένεια παρακάλεσε όσους γνώριζαν τη «Μπούμπα» τους, όπως αποκαλούσαν την 20χρονη Sinead, να τη θυμούνται για την περιπετειώδη ζωή της και όχι για το θάνατό της.

Ο πατέρας της και ο αδερφός της, μαζί με 40 παιδιά σε φουσκωτά αλλά και σέρφερς από άλλες περιοχές της Νέας Νότιας Ουαλίας σχημάτισαν έναν κύκλο και άφησαν λουλούδια στη θάλασσα.

«Καλώς ήρθες σπίτι, Μπούμπα. Πίσω σε αυτή τη σπουδαία γη του Νότου», είπε καταρρακωμένος ο πατέρας της, Σον, φορώντας πολύχρωμες κάλτσες με τη λέξη «Μπούμπα» κεντημένη πάνω τους, για να τιμήσει έτσι τη μνήμη της κόρης του.

«Έζησες περισσότερα σε αυτά τα 20 χρόνια απ’ όσα εμείς οι υπόλοιποι σε αυτό το δωμάτιο θα ζήσουμε σε πολλά, πολλά χρόνια» είπε η ξαδέρφη της, Σανίν.

Η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν έμειναν στην παραλία και πετούσαν λουλούδια στη θάλασσα και όλοι φώναζαν τρεις φορές το όνομα της Sinead.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral Αποτέλεσμα εικόνας για Sinead Mcnamara Funeral

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις