My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Έφη, η συγκινητική αποκάλυψη (vid)

LIFESTYLE

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Έφη, η συγκινητική αποκάλυψη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Έφη Αναστασοπούλου φαινόταν τις περισσότερες ημέρες να είναι φορτισμένη Η υψηλή βαθμολογία που της έβαλε η Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε αφορμή για να εξομολογηθεί για την απώλεια που είχε πριν λίγο καιρό. «Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη γιατί πριν από ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου. Του είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω. Και για εμένα αυτό που […]

14.09.2018 | 12:19

Η Έφη Αναστασοπούλου φαινόταν τις περισσότερες ημέρες να είναι φορτισμένη

Η υψηλή βαθμολογία που της έβαλε η Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε αφορμή για να εξομολογηθεί για την απώλεια που είχε πριν λίγο καιρό.

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη γιατί πριν από ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου. Του είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω. Και για εμένα αυτό που γίνεται τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικά.

Του το είχα υποσχεθεί και σχεδόν πριν ένα μήνα έφυγε από τη ζωή. Και δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το 100% του εαυτού μου.

Η βαθμολογία για εμένα είναι το λιγότερο, απλά είναι όλη η κατάσταση…», ανέφερε η παίκτρια του My style rocks, συγκινώντας και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν δίπλα της για την στηρίξει.

H Έφη εργαζόταν 9 χρόνια ως μοντέλο για γνωστά fashion brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως στο Μιλάνο που διέμενε για πέντε χρόνια. Η μόδα την ενδιέφερε από 4 ετών, καθώς δεν άφηνε ποτέ τη μητέρα της να διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει.

Τονίζει μάλιστα ότι η μόδα και το στυλ είναι για εκείνη ενδόμυχη ανάγκη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και μιλάει 4 γλώσσες.

Exit mobile version