Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Γυναίκες με μπούρκα σκοτώνονται στο ξύλο – Το μωρό πέφτει συνέχεια στο έδαφος! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Γυναίκες με μπούρκα σκοτώνονται στο ξύλο – Το μωρό πέφτει συνέχεια στο έδαφος! (vid)

Πέντε γυναίκες με μπούρκα να παίζουν άγριο ξύλο στη μέση ενός δρόμου του Ριάντ στη μουσουλμανική Σαουδική Αραβία – Το βίντεο μάλιστα, έχει γίνει viral Η μία από αυτές κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, το οποίο πέφτει συνέχεια στο έδαφος και σπαράζει στο κλάμα. Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οδηγό που βρέθηκε μπροστά. Δύο […]

Πέντε γυναίκες με μπούρκα να παίζουν άγριο ξύλο στη μέση ενός δρόμου του Ριάντ στη μουσουλμανική Σαουδική Αραβία – Το βίντεο μάλιστα, έχει γίνει viral

Η μία από αυτές κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, το οποίο πέφτει συνέχεια στο έδαφος και σπαράζει στο κλάμα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οδηγό που βρέθηκε μπροστά.

Δύο από τις γυναίκες προσπαθούν μανιασμένα να χτυπήσουν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα το μωρό που κρατάει η γυναίκα δεξιά να πέφτει συνεχώς στο έδαφος, χωρίς η άλλη να σταματά δευτερόλεπτο την επίθεση.

Ακριβώς δίπλα τους τρεις άλλες γυναίκες έχουν εμπλακεί επίσης σε καυγά, προσπαθώντας να ξεσκίσει η μία τη μαντίλα της άλλης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όση ώρα κρατάει ο καυγάς, κανείς δεν σπεύδει να χωρίσει τις πέντε γυναίκες ή τουλάχιστον να βοηθήσει το παιδάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις