Αποδοκίμασαν έντονα τον Πάνο Καμμένο – Μία προσαγωγή (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκίμασαν έντονα τον Πάνο Καμμένο – Μία προσαγωγή (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο στην Ελευθερούπολη του νομού Καβάλας όπου βρέθηκε για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Παγγαίου για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Παγγαίου. Στο πέρασμα του υπουργού, πολίτες άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και του ίδιου […]

13.09.2018 | 12:19

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο στην Ελευθερούπολη του νομού Καβάλας όπου βρέθηκε για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Παγγαίου για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Παγγαίου.

Στο πέρασμα του υπουργού, πολίτες άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και του ίδιου ενώ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναμεταδίδει το voria.gr  πραγματοποιήθηκε και μία προσαγωγή.

Κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Είμαστε εδώ, με τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού και τον επικεφαλής της υπηρεσίας διαχείρισης της περιουσίας των Ταμείων Εθνικής Άμυνας, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για περιουσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλαδή δημόσια περιουσία. Γι’ αυτό το λόγο παίρνουμε και ενοίκιο. Είναι περιουσία των Ταμείων των στρατιωτικών που έχει προκύψει και από τη δική τους δουλειά. Τα αποτελέσματα, δηλαδή τα χρήματα τα οποία εισπράττονται ως ενοίκιο, πηγαίνουν προς όφελος του προσωπικού».

Ο ΥΕΘΑ ευχαρίστησε τους βουλευτές, που βρέθηκαν στην εκδήλωση, με τους οποίους, όπως είπε έχει μια «άριστη συνεργασία για όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνουν συνέργειες όσον αφορά την περιουσία των Ταμείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να μην έχουμε κλειστά στρατόπεδα, τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα στην τοπική κοινωνία και παράλληλα δεν προσφέρουν και στα Ταμεία».

Exit mobile version