Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Χριστόπουλος “ανέβασε” φωτο από τον γάμο του κι είναι ίσως η ωραιότερη που έχουμε δει
LIFESTYLE

Ο Χριστόπουλος “ανέβασε” φωτο από τον γάμο του κι είναι ίσως η ωραιότερη που έχουμε δει

Άργησε αλλά το πήρε το κορίτσι… και τι κορίτσι! Μετά από 15 χρόνια σχέσης ο Χάρης Χριστόπουλος και η κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφός του Ανίτα Μπραντ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λευκάδα. Ένας γάμος,με την παρουσία μόλις έξι με επτά ατόμων. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν ελάχιστες. Την τελευταία την πόσταρε ο ίδιος ο […]

Άργησε αλλά το πήρε το κορίτσι… και τι κορίτσι!

Μετά από 15 χρόνια σχέσης ο Χάρης Χριστόπουλος και η κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφός του Ανίτα Μπραντ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λευκάδα.

Ένας γάμος,με την παρουσία μόλις έξι με επτά ατόμων.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρησ χριστοπουλοσ Αποτέλεσμα εικόνας για χαρησ χριστοπουλοσ

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν ελάχιστες. Την τελευταία την πόσταρε ο ίδιος ο Χάρης Χριστόπουλος και είναι από τις ωραιότερες  που έχουμε δει:

Είναι η στιγμή που η νύφη φθάνει με μια βάρκα στην παραλία όπου την περιμένει ο Χάρης Χριστόπουλος, ξυπόλητος. Εκείνη αμέσως πέφτει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά…», γράφει η λεζάντα.

Πώς γνωρίστηκαν

Η Anita που κατάγεται από την Ουγγαρία,  ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρησ χριστοπουλοσ

Τι είπε ο ίδιος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις