Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πολύ ακριβά θα πληρώσει το μεθύσι ο Ούγκο Γιορίς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ ακριβά θα πληρώσει το μεθύσι ο Ούγκο Γιορίς

Ακριβά θα πληρώσει το μεθύσι του ο Ούγκο Γιορίς. Ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, ο οποίος είχε πιαστεί να οδηγεί μεθυσμένος στους δρόμους του Λονδίνου στις 24 Αυγούστου, κρίθηκε ένοχος από τις δικαστικές αρχές και του επιβλήθηκε ποινή στέρησης διπλώματος 20 μηνών και πρόστιμο 56.000 ευρώ. Ο Γιορίς οδηγούσε σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας […]

Γιορις

Ακριβά θα πληρώσει το μεθύσι του ο Ούγκο Γιορίς.

Ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, ο οποίος είχε πιαστεί να οδηγεί μεθυσμένος στους δρόμους του Λονδίνου στις 24 Αυγούστου, κρίθηκε ένοχος από τις δικαστικές αρχές και του επιβλήθηκε ποινή στέρησης διπλώματος 20 μηνών και πρόστιμο 56.000 ευρώ.

Ο Γιορίς οδηγούσε σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας 80 μικρογραμμάρια αλκοόλ στο αίμα του όταν το νόμιμο όριο στην Αγγλία και την Ουαλία είναι 35 μικρογραμμάρια, ενώ είχε βρεθεί εμετός στο αυτοκίνητο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιορις

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιορίς είχε τιμωρηθεί από την Τότεναμ με πρόστιμο 336.300 €, με τους Σπερς να μην του αφαιρούν, όμως, το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δείτε ακόμη:

Η στιγμή που κάτι μεγάλο μπαίνει στο στόμα του Γιορίς (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις